Sunday 13 March 2011

Плочки за баня

Банята – едно от най-посещаваните помещения в къщата. Ето защо е важно тя да прави добро впечатление на вашите гости и да осигурява комфорт и уют на вас и близките ви. Днес, пазарът е залян с голямо разнообразие плочки за баня, сред които всеки може да открие своя вкус и да декорира банята по желан начин. Някои от нас наблягат на разнообразни и интересни аксесоари за банята и не отделят голямо внимание на плочките. Ако искате да направите един наистина чудесен и впечатляващ дизайн на вашата баня, то за успеха на начинанието е важно да обърнете внимание и на двете.


При широкия избор на продукти за банята, плочките могат да се открият в най-различни модели, шарки и размери. Качеството на плочки определя и тяхната цена, а понякога и реномето на магазина, от който ще ги купите. Има няколко характеристики на продуктите, с които трябва да се съобразите при избора на плочки за вашата баня. Стилът, в който искате да декорирате банята си е един от важните фактори за избора на плочки. Размерът и формата е другият. Например, ако имате голяма баня, тъмните цветове са добър избор за стените, докато малките бани се нуждаят от повече светлина и светли цветове, за да изглеждат просторни. Стените и подът играят обща роля при създаване на крайния резултат от дизайна на банята. Освен общата роля, дизайна на плочките на стените и пода трябва да е съвместим, за оптимален ефект.

Освен използването на различни плочки за пода и банята, декоративните елементи като влаголюбиви растения и дори аквариум с изкуствено осветление са отлично допълнение към аксесоарите на банята. Добре е преди да започнете каквото и да е да направите един план на нещата, които са ви необходими, за да може да изградите финансова рамка, а не оставите банята ви недовършена поради липсата на средства. Ако идеалният вариант не може да бъде постигнат поради липсва на средства, то може да направите няколко компромиса и все пак да постигнете впечатляващи резултати.
Източник: http://goo.gl/0mNWL

No comments:

Post a Comment